Porta Nova: maatwerk voor sorteer-, bos- en sealproces nieuwe locatie

Voor rozenkwekerij Porta Nova, gespecialiseerd in de teelt van Red en White Naomi rozen, heeft VieTech op hun nieuwe locatie diverse aanpassingen aan de rozensorteermachine gedaan om de verwerking van de rozen te optimaliseren.

 

Aanpassen rozen verzamelafvoer

VieTech heeft de 36 verzamel bufferbanden gerealiseerd bij de Aweta TRS (die speciaal voor de klant werden aangepast en geïnstalleerd en gekoppeld aan de bosstations) d.m.v. verlenging van de bufferbanden en het leveren van pootstellen voor ondersteuning van de banden. De verlenging zorgt voor meer buffercapaciteit.

VieTech leverde en installeerde eveneens de totaal nieuwe besturingskasten.

 

Vuilband

Deze transportband om het restafval af te voeren heeft VieTech ontworpen en op maat gemaakt.

De transportband mondt uit bij een container voor afvalverwerking. De band is voorzien van bescherming om alle restanten op de band te houden.  Vanwege de vochtige verwerking is deze van RVS gemaakt.

 

Rozensealers

Tenslotte zijn er rozensealers door VieTech omgebouwd en aangepast voor de speciale werkwijze van Porta Nova. Porta Nova werkt nu met allemaal snelle halfautomatische sealers met speciaal invoer systeem. Dit om een hogere aflever kwaliteit te behalen en sneller te kunnen werken.

Image
Image
Image
Image
Image

Contact

VieTech BV
Ambachtsweg 6a
2641 KS  Pijnacker

 

Contactgegevens
Mail                             : info@vietech.nl
Mobiel                        : 06-21847556

Search