Reijm en Zn. komkommerkwekerij – maatwerk machinepark nieuwe tuin

Reijm en Zn. Komkommerkwekerij is verder uitgebreid door aankoop van een bedrijf in Zevenhuizen, welke is voorzien van assimilatiebelichting. Hierdoor zal Reijm jaarrond komkommers kunnen telen.

Vanuit twee locaties verzorgde VieTech het transport van een GS (Sorteermachine) en een SK1 (komkommer sealer) naar de nieuwe locatie. 

Daarnaast leverde en installeerde VieTech een komkommer aanvoersysteem naar 2 SK1 sealers. Het systeem bestaat uit een door Vietech aangepaste kisten ontstapelaar met 2 palletposities (deze werkt

nu met 1000x1200mm pallets i.p.v. 800x1200mm pallets) en een kistentransportsysteem met kistendraaier, -afschuivers en -kantelaars.  Het systeem zorgt er voor dat, zonder het zware tilwerk,

komkommers met de juiste snelheid en hoeveelheid bij de sealers aangeleverd worden. Hierbij maakt het niet uit of één of beide sealers gebruikt worden en deze sealers met verschillende snelheden draaien. 

De kracht van VieTech:

Vietech heeft naar de vraag van de klant verschillende machines en technieken gecombineerd tot een vol automatische installatie die pallets met komkommers ontstapelt, verenkelt, verdeeld en kantelt op een aanvoerband van de komkommer sealer. Dit levert veel arbeidsbesparing en meer werkplezier op.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Contact

VieTech BV
Ambachtsweg 6a
2641 KS  Pijnacker

 

Contactgegevens
Mail                             : info@vietech.nl
Mobiel                        : 06-21847556

Search

**Joomla! Debug Console**

**Session**

**Profile Information**

**Memory Usage**

**Database Queries**

**Parsing errors in language files**

**Language Files Loaded**

**Untranslated Strings**