Wie zijn we

"VieTech is een zelfstandig opererend Service- en Onderhoudsbedrijf voor de logistieke automatisering in de Tuinbouw. Na uitgebreide ervaring te hebben opgedaan als Service Engineer in de tuinbouwsector ben ik sinds 2009 gestart met VieTech. Ons bedrijf is gevestigd op het bedrijventerrein de Boezem in Pijnacker. Ons eigen bedrijfspand stelt ons in staat om nieuwe producten te ontwikkelen en te bouwen. Ook maken wij regelmatig zelf onderdelen om een storing zo snel mogelijk op te lossen, waardoor wij optimaal tegemoet kunnen komen aan de wensen en eisen van onze klanten.”

Persoonlijk
Wij zijn klantgericht, laagdrempelig en betrokken. Onze klanten kennen ons en wij kennen hen. Wij staan dichtbij u en ondersteunen u bij al uw technische vraagstukken. We proberen u de vele zorgen uit handen te nemen en denken actief met u mee. Wij kenmerken ons ook door onze resultaatgerichtheid, initiatief, zelfstandigheid en stressbestendigheid. Op de door ons gerealiseerde projecten ervaren wij ook altijd een sterk gevoel van trots.

Betrouwbaar
Voor u als Tuinder, handelaar of fabrikant, die moet vertrouwen op werkende Tuinbouwmachines, zijn wij een betrouwbare partner. Vertrouwen en kwaliteit staan bij ons voorop. Zowel in het onderhoud, bij het ontwerpen van technische systemen als bij het aanpassen hiervan aan uw specifieke wensen. Een goed werkend systeem zonder problemen. Dat is waar u en wij op vertrouwen. Uw belang is dan ook ons belang.

Samenwerking
Vietech werkt regelmatig samen in projecten met diverse handelaren in tuinbouwmachines.

Contact

VieTech BV
Ambachtsweg 6a
2641 KS  Pijnacker

 

Contactgegevens
Mail                             : info@vietech.nl
Mobiel                        : 06-21847556

Search