Projecten

Peppers Unlimited

Peppers Unlimited BV is een producent van rode en gele paprika’s en gevestigd in IJsselmuiden. Onlangs werd wederom het kassencomplex uitgebreid. Het areaal omvat nu 24Ha. Dit betekende dat ook het proces na het oogsten voorzien moest worden van de noodzakelijke verwerkingsmachines. Samen met Peppers Unlimited ontwikkelde VieTech de lay-out van het sorteer- en palletiseer systeem. Naast veel kleine aanpassingen om het sorteerproces ergonomisch optimaal te maken, is een greep uit de werkzaamheden die wij voor Peppers Unlimited hebben verricht:

In opdracht van Peppers haalde VieTech een G6/24 uit Oostenrijk en zorgde voor transport naar IJsselmuiden. Vanwege de omvang van deze sorteermachine, moest deze eerst volledig worden gedemonteerd.

Ook voor het verhuizen van een Viscon buffer- en palletiseersysteem aan en zorgde VieTech BV eveneens de demontage en transport naar IJsselmuiden.

Ter plekke in Middenmeer heeft VieTech de uitgangen van de sorteermachine en de afvoer naar  dekselpositie gespiegeld.  Daarna werd de programmering ingeregeld.

VieTech maakte ook een nieuw aanvoersysteem, waarmee de processen optimaal in de schuur kunnen plaatsvinden

 

Image

Date

16 May 2023

Tags

Optimaliseren logistieke automatisering

Contact

VieTech BV
Verlaatweg 10
2642 AR Pijnacker

 

Contactgegevens
Mail                             : info@vietech.nl
Mobiel                        : +31 15 364 7751

Search